Món Esport
El coronavirus continua trastocant el calendari de Fórmula 1: el Gran Premi de Montmeló, ajornat

La Fórmula 1 ha confirmat aquest dijous l’ajornament dels Grans Premis dels Països Baixos, Espanya (Montmeló) i Mònaco a causa de la propagació mundial del coronavirus, fet que provocarà que es compliqui encara més el calendari de la màxima competició d’automobilisme tenint en compte la cancel·lació del Gran Premi inaugural, el d’Austràlia, i l’ajornament dels de la Xina, Bahrain i el Vietnam.

El Gran Premi dels Països Baixos, que tornava al Mundial per primera vegada des del 1985, s’havia de celebrar a Zandvoort de l’1 al 3 de maig. La cursa al Circuit de Barcelona-Catalunya està prevista per a la setmana posterior i l’històric GP de Mònaco, entre el 21 i el 24 de maig.

“A causa de la situació del Covid-19 en l’àmbit mundial, la Fórmula 1, la FIA i els tres promotors han pres aquestes decisions per garantir la salut i la seguretat del personal, els participats en el campionat i els afeccionats, la nostra principal preocupació”, ha confirmat l’organització mitjançant un comunicat que també ha especificat que “es continuarà treballant estretament entre tots els organismes per monitorar la situació i estudiar la viabilitat de possibles dades alternatives si la situació millora”.

Aquest dimecres, la Fórmula 1 va avançar el descans que acostuma a programar a l’estiu als mesos de març i abril per guanyar temps i espai en el calendari amb l’objectiu de disputar la temporada amb la màxima normalitat possible tenint en compte les circumstàncies excepcionals.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa