Món Esport
El coronavirus endarrereix encara més l’inici de la temporada a MotoGP

La categoria de MotoGP haurà de continuar esperant per donar el tret de sortida al Mundial del 2020, ja que el Gran Premi de Les Amèriques, la tercera prova del calendari –la disputa de la qual estava prevista per al cap de setmana del 5 d’abril–, ha estat ajornat fins al novembre pel coronavirus. Així ho ha anunciat la FIM, que ha lamentat la notícia però ha assegurat que la mesura s’ha dut a terme de forma preventiva i pensant en la salut de tothom.

El canvi de data del Gran Premi dels Estats Units endarrerirà el de la Comunitat Valenciana, la darrera cita del calendari, que estava programada del 13 al 15 de novembre del 2020. Com que aquell cap de setmana se celebrarà el de Les Amèriques, la cursa final s’ha posposat una setmana i es correrà, si no hi ha cap modificació del calendari més, entre el 20 i el 22 del mateix mes.

Cal recordar que el Gran Premi inaugural, el de Qatar, va ser cancel·lat, mentre que el segon, el de Tailàndia, va ser ajornat com ho ha estat ara la tercera prova. D’aquesta forma, el Mundial de MotoGP no començarà, en principi i si el Covid-19 no genera més contratemps, fins al 19 d’abril a l’Argentina.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa