Món Esport
Contundent golejada del Barça
  • CA

El barça va oferir ahir un nou exercici d’autoritat futbolística després de derrotar al Sevilla amb un contundent 5-0, un partit excel•lent de l’equip de Guardiola, que va tenir com a protagonista l’argentí Leo Messi que va fer dos gols. Villa també es va retrobar, per fi, amb el gol.

L’equip culé va regalar un futbol efusiu, alegre i imponent. Un joc detallista, preciosista i defensivament notable. El barça no va tardar en mostrar la seva qualitat, sobretot Messi, que està fora de qualsevol anàlisis i explicació humana. Al minut 4, el Sevilla amb prou feines havia sortit de la seva àrea. L’anomenat “efecte Manzano” s’havia dissipat en qüestió de segons i els andalusos –amb Javi Varas a la porteria- patien per no posar-se vermells abans d’hora.

Des de llavors, els blaugrana van apostar per assaborir el cuir amb llargues possessions. Amb Xavi recuperat, el barça va guanyar en criteri, allò que no s’ensenya a les escoles de futbol i el de Terrassa destil•la a dojo. I va arribar el gol més esperat del Camp.

L’asturià David Villa va acabar amb tots els comentaris amb un gol de mola qualitat: var rebre la pilota de Messi per la banda dreta i va batre a Varas per damunt de la porteria. L’afició blaugrana era una festa. Villa completava la festa somniada i només s’havia disputat mitja hora de partit. El Sevilla era aigua, desaparegut sobre el verd, només respirava si Capel abaixava el cap i es plantava a l’àrea de Valdés gràcies a l’atzar.
La crònica del partit “Minut a Minut”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa