Món Esport
Confirmat el calendari definitiu de MotoGP

Dorna ha anunciat aquest dijous el seu calendari oficial per al Mundial de Motociclisme, que es desenvoluparà des de finals de juliol fins a mitjan novembre en circuits europeus i que espera comptar amb 17 Grans Premis, encara que només n’estan confirmats els tretze. “MotoGP està de tornada. El Campionat del Món de Motociclisme ja compta amb un nou calendari per afrontar amb la màxima il·lusió el segon equador d’un 2020 atípic marcat per la pandèmia del coronavirus“, ha assenyalat la pàgina web oficial del campionat.

Després de plantejar-se diversos escenaris, amb confirmacions d’alguns traçats com el de Jerez-Ángel Nieto, encarregat d’obrir el Mundial, i la cancel·lació definitiva d’uns altres (Austràlia, el Japó o Itàlia, entre altres), els organitzadors han presentat el calendari que pretenen complir i que constaria “d’un màxim” de 17 Grans Premis. A l’espera del que pugui passar amb els Grans Premis de les Amèriques, l’Argentina, Tailàndia i Malàisia, que “hauran de ser confirmats o no abans del 31 de juliol”, de moment s’han anunciat les dates de tretze cites.

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà una de les curses del Mundial de MotoGP. Serà, en principi, el cap de setmana del 27 de setembre. Més de la meitat dels Grans Premis confirmats es disputaran a Espanya, ja que el Circuit de Jerez, el Ricardo Tormo de València i MotorLand Aragó acolliran dues cites cadascun. Aquest és el calendari definitiu, encara que “totes les dates, esdeveniments i la possible assistència d’espectadors estan subjectes a l’evolució de la pandèmia i a l’aprovació dels governs i autoritats corresponents”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa