Compromís amb la Copa Catalunya

Els quatre equips catalans accepten estudiar el format de la competició

Els quatre clubs catalans pertanyents a la Lliga de Futbol Professional (LFP); Barcelona, Espanyol, Girona i Gimnàstic de Tarragona, s’han reunit amb els màxims dirigents de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per estudiar el format de la Copa Catalunya i reiterar el seu compromís amb la competició.

La Federació, de la seva banda, ha subratllat la seva intenció de que les fases finals de la Copa Catalunya es facin en “instal•lacions esportives adequades”, segons la pròpia FCF, com a incentiu per impulsar una competició que en les últimes temporades ha perdut interès esportiu i ha trobat un difícil acomodació al calendari.

La FCF, a més, ha destacat el “compromís” que els quatre equips professionals “volen disputar la Copa Catalunya” malgrat les polèmica suscitada en l’última edició, quan el Barcelona va concórrer a les semifinals amb el seu equip filial. Al final de la present temporada, la FCF tornarà a convocar als clubs per concretar les dates de la pròxima edició de la Copa Catalunya.

Nou comentari