Comparen Oleguer Presas amb Jesús Gil o Mike Tyson

Un portal d'Internet elabora una llista d'esportistes vinculats als tribunals i posa el nom de l'exjugador del Barça al costat de l'expresident de l'Atlètic de Madrid o del boxejador americà

Tal i com destaca el portal MSN.com en la seva secció d’actualitat, “els esportistes també tenen problemes”. I és que el jugador del Chelsea, Ashley Cole o l’ex figura de l’NBA, Charles Barkley, són dos dels darrers esportistes implicats en casos de desordre públic. Tant l’atac de Cole a uns fotògrafs com la conducció agressiva de Barkley, serveixen a Messenger per elaborar un reportatge en el qual es destaquen alguns dels esportistes que han estat notícia fora dels terrenys de joc.

En aquest context, l’exjugador del F. C. Barcelona, Oleguer Presas, apareix entre noms tan vinculats al món de l’esport com al dels tribunals. L’expresident de l’Atlètic de Madrid, Jesús Gil, que va ser acusat en diverses ocasions de malversació de fons públics i prevaricació, o el polèmic boxejador americà, Mike Tyson, qui va passar tres anys a la presó per assassinat, en són només alguns exemples.

Sota una imatge del defensa català vestit amb la samarreta blaugrana, Messenger explica que “la fiscalia sol•licita una pena de dos anys de presó per Oleguer Presas per la seva presumpta participació en uns incidents amb la policia local de Sabadell l’any 2003 que van acabar amb un agent ferit”.

Delictes sexuals, blanqueig de diners, participació en l’alliberament de segrestats o agressions de tota mena són alguns dels delictes en els quals s’han vist implicats esportistes d’elit com el líder del Liverpool, Steven Gerrard, l’exatleta Tim Montgomery o el mític boxejador ‘Huracán’ Carter. L’únic català d’aquesta llista negra és l’actual jugador de l’Ajax d’Amsetrdam, Oleguer Presas.

Més informació

Nou comentari