Món Esport
Com serà la rua per celebrar el segon triplet del Barça?
  • CA

Aquesta tarda a partir de les 19:00 hores, els carrers de Barcelona acolliran la celebració de la victòria del FC Barcelona a la Champions League. La comitiva es prepararà i sortirà del Parc de l’Estació del Nord a aquella hora, i per aquest motiu, aquest romandrà tancat al públic a partir de les 15:00 hores.

La caravana iniciarà el seu recorregut a l’Avinguda Vilanova i continuarà per Ronda Sant Pere, Plaça Urquinaona, Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia, carrer Aragó, Avinguda de Roma, Comte d’Urgell i Avinguda Sarrià, fins a l’altura de la Travessera de les Corts.

Es prohibirà l´estacionament de vehicles en general, incloses motos a calçades i voreres, des de les 07:00 hores a les 21:00 hores a:
– Avinguda Vilanova, ambdós costats
– Ronda Sant Pere, costat mar, entre pl. Urquinaona i pl. Catalunya.
– Pg. de Gràcia, entre Ronda Sant Pere i Gran Via CC.
– Av. Sarrià, ambdós costats, de Loreto a Déu i Mata.

Les línies de bus que transcorren per la zona de la rua quedaran afectades i, per això, TMB recomana a tots els ciutadans la utilització del metro per desplaçar-se per la ciutat i per a assistir a la rua. Es reforçarà l’afluència de trens de les línies L3 i la L5, així com el personal a les estacions per a assegurar i agilitar el fluxe de persones.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa