Món Esport
Colau s’estrena a la llotja del Camp Nou
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha debutat al Camp Nou en assistir per primera vegada a la llotja de l’Estadi, en el primer partit oficial de la temporada 2015-2016, corresponent al Barça-Athletic de la tornada de la Supercopa d’Espanya. 

Colau s’ha assegut al costat del president del club, Josep Maria Bartomeu; el president de la RFEF, Angel Maria Villar; el president de l’Athletic Club, Josu Urrutia; l’homòleg de Colau, l’alcalde de Bilbao, Juan Mari Aburto; el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president de la FCF, a més d’altres representants del futbol i el govern d’Euskai.

Durant la campanya electoral de les municipals Colau va explicar en reiterades ocasions que no és seguidora del futbol ni del Barça, però que s’hi ha començat a aficionar perquè el seu company és culé.

A la mitja part, en declaracions a TV3, Colau ha apuntat sobre el partit (1-0 al descans) que “cal creure-hi, sort que Messi ha trencat el gel”. “No és impossible, cal intentar-ho. Si jo portaré sort? Per mi que no quedi”, ha conclòs l’alcaldessa de la ciutat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa