Món Esport
El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà una de les vuit primeres curses de la Fórmula 1
  • CA

La Fórmula 1 tornarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el cap de setmana del 14 al 16 d’agost. Així ho han confirmat els responsables de la instal·lació després que aquest dimarts s’hagin comunicat de forma oficial les primeres vuit curses del calendari revisat de la temporada 2020, aprovat per la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA). La prova, que enguany arriba a la seva trentena edició, se celebrarà sense presència d’aficionats. L’objectiu és garantir la seguretat i salut de tots els implicats. Els espectadors que ja tenien entrades per aquest esdeveniment esportiu, que hauria d’haver-se dut a terme el 10 de maig, podran demanar el reemborsament dels diners.

Després de l’ajornament del Campionat del Món FIA de Formula 1 per la pandèmia de la Covid-19 i, en conseqüència, del Gran Premi d’Espanya previst pel 10 de maig a Montmeló, el Circuit de Barcelona-Catalunya “ha estat treballant estretament amb la Formula 1 per poder tornar a competir de la forma més segura”. D’aquesta manera, el traçat vallesà acollirà la sisena prova del nou calendari de la temporada 2020, que tot i que de moment només inclou de vuit grans premis en territori europeu, s’espera que acabi comptant amb una quinzena de curses en finalitzar la temporada.

De moment, el Mundial de la Fórmula 1 començarà amb una doble cita a Àustria els caps de setmana del 3-5 i 10-12 de juliol. La tercera cursa serà a Hongria (17-19 de juliol) i, després, hi haurà un altre doble Gran Premi, en aquest cas a Silverstone (31 de juliol-2 d’agost i 7-9 agost). Entre el 14 i 16 d’agost la màxima competició d’automobilisme es traslladarà a Catalunya. Després viatjarà a Bèlgica (28-30 d’agost) i Itàlia (4-6 de setembre).

Pel que fa al Gran Premi de Catalunya de Moto GP, previst pel pròxim cap de setmana, i que també va ajornar-se a causa de la pandèmia, podria celebrar-se a finals de setembre. No està clar si també s’haurà de fer a porta tancada. La decisió dependrà del moment en què es trobi el pla de desescalada del govern espanyol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa