Chourraut: “Vaig apostar per ser mare i campiona olímpica i va sortir bé”

La donostiarra ha aconseguit la medalla d'or als Jocs Olímpics de Rio en la modalitat de piragüisme

La piragüista basca Maialen Chourraut, campiona olímpica en eslàlom K-1 a la pista de Deodoro dels Jocs de Rio de Janeiro, ha dit que després del bronze a Londres 2012 va apostar “molt fort” per “ser mare” i or i que l’esmentada aposta li ha sortit bé. 

 

“Estic molt satisfeta, encara no ho crec. Em sento plena, amb una immensa alegria. Després de Londres vam fer una aposta molt forta per ser mare i campiona olímpica i ha sortit bé. No volia perdre’m els tres primers anys de la infància de la meva filla. El futur? Avui vaig a celebrar-ho i no penso en demà”, ha dit en declaracions a l’agència Europa Press després de passar el control antidopatge.

 

Chourraut ha fet broma del seu entrenador, el seu marit Xavier Etxaniz. “Ell sempre diu que em van bé tots els recorreguts perquè els afronti de manera positiva. Sí és veritat que avui veia millor les trajectòries que en les eliminatòries”, ha comentat.

 

Alhora, la campiona olímpica de K-1 ha admès que va passar la jornada plena de nervis. “És una competició molt important. Per fi tinc l’or, encara no ho he assimilat. Quan vaig veure el temps sabia que era molt bo. Encara no tinc ni idea del que he fet, ja veuré la baixada quan tingui temps, però ara vaig a gaudir de la família que tant m’ha aixecat”, ha manifestat des del bus.

Nou comentari