Món Esport
Cesc: "Sóc un professional, i el club té dret a no vendre’m"
  • CA

No ha pogut ser. El centrecampista espanyol Cesc Fábregas ha tancat els rumors sobre la seva continuïtat a l’Arsenal, i ha deixat clar que seguirà a l’entitat londinenca un any més, tot i que reconeix que la idea de fitxar pel FC Barcelona era del seu grat.

El català ha emès un comunicat l’endemà de reincorporar-se a la disciplina del seu club després de les vacances en el qual demana “disculpes” per no haver parlat “abans” del seu futur, reconeixent que “fins a aquest moment no sabia què faria”.

“No puc negar que fitxar pel FC Barcelona era atractiu. És on vaig aprendre a jugar a futbol, la meva ciutat, on hi ha els meus amics i la meva família i on sempre he somiat jugar. No hi ha molts futbolistes que no volguessin jugar al FC Barcelona”, ha reconegut.

Així, ha deixat entreveure que sí s’havia plantejat seriosament el seu fitxatge pel Barcelona, que ha fet “dues ofertes formals” per ell, “que han estat rebutjades per l’Arsenal”, segons va saber a través de les “moltes converses” amb el seu entrenador, Arsène Wenger, tant en persona com per telèfon, durant els últims mesos.

Però, com “professional”, entén que l’Arsenal està en el seu “dret” de no vendre’l, i, a partir d’aquest moment, es compromet de ple a seguir donant-ho tot pels ‘gunners’. Coma professional “sóc jugador de l’Arsenal, i quan salti al camp aquest serà l’únic club en el qual estaré pensant”, ha finalitzat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa