Món Esport
Catalunya s’imposa 8-1 a Xile en el seu debut a la Copa a Amèrica
  • CA

Malgrat les deficiències de la pista, la Selecció Catalana de Hoquei patins no han tingut cap dificultat esportiva aquesta nit per imposar-se amb superioritat a Xile per un resultat de 8 a 1. Cal destacar les actuacions dels jugadors catalans Jepi Selva, autor de quatre gols, i Jordi Molet, de tres.

Des d’un bon principi els catalans s’han assegurat la victòria ja que en els primers deu minuts de joc ja guanyaven per dos gols de Jepi que poc després han estat completats amb un altre del “reusenc” Jordi Molet. No ha estat fins just abans d’arribar al descans que el jugador del Saint Mary Joseph xilè -Nicolás Fernández- ha escurçat distàncies amb el 3 a 1.

A la segona part ha continuat el domini català i tant en Jepi Selva com en Jordi Molet han arrodonit la seva actuació amb dos gols més cadascú. El darrer gol del partit ha estat d’en Roger Rocasalbas (CP Vilanova). Amb aquest resultat Catalunya encapçala momentàniament la classificació a l’espera del partit Argentina-Uruguai.

Avui la selecció jugarà un partit fora de competició amb un combinat de jugadors de Buenos Aires, encara que potser s’ha de suspendre, ja que a la capital d’Argentina s’han convocat dues manifestacions que paralitzaran tota la ciutat. La jornada estel•lar serà dimecres amb el doble enfrontament amb el Brasil i l’Argentina.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa