Catalunya es proclama campiona del món de futbol sala femení

La selecció s'emporta davant Galícia el primer Campionat del món de futbol sala femení celebrat a Reus

La selecció catalana ha guanyat el I Campionat del Món femení de futbol sala que s’ha disputat a Reus. Les catalanes han derrotat a la selecció de Galícia per 4 gols a 0, mostra del domini que han tingut durant tot el partit. La jugadora Maria Àngels Navarro ha estat la protagonista dels dos primers gols, el primer en rematar una assistència de Laura Rodríguez i el segon en culminar una gran jugada de contraatac. A la segona part dos gols més de les mateixes protagonistas. En aquest cas, però, Rodríguez ha aconseguit els gols a passada de Maria Àngels Navarro.

El conjunt català ha anat de menys a més espectacular en aquesta competició. Cal recordar que l’equip va passar a quarts de final en quedar segon de grup per darrera de la selecció colombiana, i des de llavors s’ha mostrat inapel•lable fins arribar a la mateixa final. Austràlia a quarts de final, una de les seleccions favorites i Rússia a la semifinal han estat les seves darreres “víctimes” abans d’arribar a enfrontar-se a la selecció de Galícia. Aquesta, que també va quedar segona en el seu grup darrera Rússia, havia derrotat a les seleccions d’Argentina i Colòmbia.

Reus ha estat l’escenari de la celebració d’unes jugadores catalanes que han marcat una fita història en el futbol sala femení emportant-se la primera edició d’aquest torneig. Esforç, qualitat i humilitat han estat les claus perquè aquest equip s’hagi coronat campió i hagi trobat a Reus una finestra oberta al gran públic per donar-se a conèixer. La ciutat tarragonina, doncs, tanca quinze dies d’emocions fortes després d’acomiadar, la setmana passada, el Mundial de clubs d’hoquei patins que es va emportar l’equip amfitrió davant el Barça.

Nou comentari