Món Esport
Catalunya comença amb bon peu els Jocs Olímpics Nàutics Atlàntics
  • CA

Catalunya pot estar satisfeta de la primera jornada dels Jocs Olímpics Nàutics 2008 que se celebren a Getxo i Sopelana (País Basc) fins el dia 25 d’aquest mes. En la prova de piragüisme en caiac junior, Catalunya s’ha imposat a Bretanya i Aquitània i ha assolit la primera posició. En Làser i 420 (amb petites embarcacions de vela), per la seva part, els bons resultats de la selecció catalana permeten dominar en la classificació tot esperant la jornada d’avui.

Aquesta representa la catorzena edició d’uns jocs en els que participen 500 esportistes en les modalitats de rem, surf, piragüisme, vela i activitats subaquàtiques. Catalunya, Euskadi, Galícia, Bretanya, Nord de Portugal, Canàries, Andorra, Aquitània i País de Gal•les són les nacions, regions, comunitats i nacionalitats europees representades.

Altres resultats destacats de la primera jornada són els aconseguits per Euskadi, que s’ha classificat per les semifinals en la modalitat de surf Open (surf en mar obert) o l’ajustada classificació que s’ha donat en longboard (surf amb taula gran) on els millors resultats els han obtingut Mikel Urigoitia (Euskadi), Antoine Delperro (Aquitània) i Roberto Lorenzo (Canàries).

La competició, que de moment està resultant un èxit tan de públic com de condicions meteorològiques, s’allargarà fins el pròxim divendres. La jornada de demà començarà a les vuit del matí amb les proves de surf, i al llarg de la jornada s’aniran afegint competicions en altres esports.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa