Carod dóna suport a Guardiola a través del Facebook

Sota el nom de "Jo també crec que l'àrbitre va mentir", el vicepresident del govern, denuncia la sanció del Comitè de Competició al tècnic blaugrana

El vicepresident del govern, Josep Lluís Carod-Rovira, utilitza les noves tecnologies. Ho va demostrar fa cert temps, posant en pràctica el seu propi canal de televisió via Internet. I ara, un cop més, Carod utilitza la Xarxa per donar a conèixer el seu punt de vista i, en aquest cas, buscar adeptes a les seves propostes.

La seva darrera creació, doncs, ha estat un grup a la xarxa social Facebook on, sota el nom “Jo també crec que l’àrbitre va mentir”, denuncia la sanció de 15.000 euros que el Comitè de Competició ha imposat a l’entrenador del Barça, Josep Guardiola.

De fet, el Comitè va resoldre aquest dimarts l’expedient disciplinari que el tècnic blaugrana tenia obert arran de les declaracions que va realitzar sobre els àrbitres Clos Gómez i Gallego Galindo després de l’Almeria-Barça. I Carod no ha trigat en reaccionar. El grup va ser creat ahir al vespre i passades les primeres jores compta amb uns 100 admiradors.

Nou comentari