Món Esport
Cardoner: “Al Camp Nou s’hi pot veure el millor equip del món al millor preu del món”
  • CA

El vicepresident del Barça i màxim responsable de l’Àrea Social del club, Jordi Cardoner, ha explicat els detalls de l’àrea del club que representa i ha fet èmfasi en la transparència i la participació creixent dels socis blaugrana. “Hem i volem informar. Tenim un club participatiu i cada cop ho és més”, ha manifestat.

A data d’avui, el Barça disposa de 143.459 socis, dividits en tres zones territorials, però demostrant la clara tendència catalana de l’entitat, amb un 92% dels associats residents a Catalunya, per un 5% de la resta de l’Estat i un 3% de la resta del món.

Pel que fa l’Espai d’Animació, el tema de més interès de la compareixença del vicepresident, Cardoner ha confirmat que tindrà la seva inauguració en el primer partit de Lliga de la nova temporada, amb la seva situació a la primera graderia del Gol Nord i amb 1.246 localitats ocupades pels grups d’animació Almogàvers, Nostra Ensenya, Creu de Sant Jordi, Supporters Barça i Supporters Puyol. “S’està gestionant de la mà de Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració dels nostres executius”, ha comentat.

El directiu ha fet balanç de la temporada 2015-16 en una roda de premsa davant els mitjans de comunicació, en la qual ha volgut recordar les figures de Johan Cruyff i Manel Vich, mites del barcelonisme que han perdut la vida aquest any: “Durant gairebé 60 anys, Manel Vich ens ha estat acompanyant des de l’anonimat. Tenir persones que sumen i que han estat, com ells, grans icones del Barça, ens ajuda a créixer com a club.”

Un altre dels aspectes vitals de l’Àrea Social del club és la seva Fundació, defensada i promocionada pel mateix Cardoner, però poc destacada dins el col·lectiu de socis de l’entitat, tal i com ha admès el vicepresident: “Volem que la Fundació es converteixi en un referent per als socis del Barça, un fet que encara no hem aconseguit. Només un 10% dels socis la coneix.” Per aquest motiu, el Barça enviarà cada mes -a partir d’octubre- una revista dedicada a la Fundació i als seus projectes, que es distribuirà juntament amb la revista habitual del club.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa