Cara i creu per al Barça Lassa i l’ICL Manresa

El Barça Lassa ha aconseguit vèncer en un Palau Blaugrana amb molt poca entrada a un Unicaja de Màlaga que ha venut cara la derrota. Els de Xavi Pascual no han iniciat bé el partit i han marxat al descans amb el marcador en contra (42-49), després de vint minuts on l’equip ha comès massa errades en defensa, fet que han aprofitat els homes de Joan Plaza.

Tot i això, a la segona part el Barça ha reaccionat i ha acabat remuntant el partit per seguir al capdavant de la classificació a la Lliga ACB, amb un bon registre de 14 triples en 30 intents, gairebé un 50% d’efectivitat, amb un Carlos Arroyo pletòric des de la línia de 6,75m. El porto-riqueny ha fet 15 punts (cinc triples) i ha estat el màxim anotador del conjunt català, per darrere de Jack Cooley, de l’Unicaja, que ha fet 17 punts. La bona defensa i els bons números des de la línia de triple a la segona part han acabat amb el bon inici del conjunt malagueny i han permès que el Barça Lassa s’endugués una victòria important i necessària (83-77), després de les recents desfetes a la Copa i a l’Eurolliga.