Món Esport
Calathes: “Ha estat molt fàcil prendre la decisió de venir al Barça”
  • CA

El nou jugador del Barça de bàsquet, Nick Calathes, ha assegurat que arriba al Palau Blaugrana amb les intencions de convertir el conjunt blaugrana en el “millor” d’Europa i de ser part d’un “trencaclosques guanyador” al costat de Nikola Mirotic. ”És un honor ser jugador del Barça, un club de primera classe que té grans jugadors. Per a mi ha estat fàcil venir aquí. Espero ser part d’aquest trencaclosques i ajudar l’equipa guanyar títols”, ha manifestat en la seva presentació.

Calathes, que ha signat contracte un contracte amb l’entitat culer per a les tres pròximes temporades, ha assegurat que no va dubtar en cap moment a l’hora de dir ‘sí’ al Barça. “Tots els jugadors tindrien el Barça com al primer de la seva llista. Sempre havia somiat venir a jugar aquí i quan em van trucar no vaig dubtar a prendre la decisió“, ha expressat. A més, té ganes de jugar al costat de jugadors amb els quals creu que encaixarà bé. “Nikola, Brandon o Víctor són companys perfectes per al meu joc i estil”, ha apuntat el base internacional grec.

Després de brillar al Panathinaikos, el repte del nou fitxatge del Barça és intentar triomfar a l’Eurolliga i a l’ACB. “És el meu principal repte. He jugat a Grècia i venir a una altra lliga és un repte. Veure que la plantilla és com una família em fa creure que encaixaré amb facilitat, conec l’entrenador i crec que em serà molt fàcil acostumar-me i adaptar-me per a estar bé aquí”, ha augurat.

La seva relació amb Jasikevicius, amb qui va compartir vestidor al Panathinaikos, no va començar massa bé. “És curiós, la veritat. Quan vaig arribar a Europa, Sarunas jugava amb mi al Panathinaikos i l’odiava. Era el tipus de jugador que crida molt, jo tenia 20 anys i no sabia ni què feia, ell m’intentava fer més bon jugador i no l’entenia“, ha explicat, sincer, Calathes. “Però la nostra relació va ser millorant any a any, considero que és dels millors entrenadors que existeixen i em fa molta il·lusió jugar per a ell. Portarà una mentalitat nova al Barça, com a jugador ja ho va guanyar tot aquí i com a entrenador aportarà molt”, ha celebrat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa