VÍDEO | Un boxejador respon a l’eliminació amb cops, escopinades i botifarres

El francès Mourad Aliev ha estat desqualificat per propinar un cop de cap al seu adversari

El novè dia de competició dels Jocs Olímpics de Tòquio no ha estat exempt de polèmica. El moment més calent de la jornada ha arribat a l’enfrontament de quarts de final del torneig del pes pesant de boxa. El francès Mourad Aliev ha estat desqualificat del duel per propinar un cop de cap al seu adversari, el britànic Frazer Clarke, que ha resultat guanyador del combat.

La decisió arbitral no ha agradat gens al púgil francès. Aliev ha reaccionat a la seva desqualificació dedicant diverses botifarres a l’àrbitre del combat, escopint el seu protector bucal per acabar donant-li un cop de peu i fent cops a la càmera mentre expressava la seva indignació per ser eliminat. Per acabar-ho d’adobar, el francès s’ha negat a abandonar el quadrilàter durant més de mitja hora en senyal de protesta per impedir que la jornada olímpica pogués continuar amb normalitat.

Aliev ha explicat després del combat que “aquesta ha estat la meva forma de mostrar que la decisió ha estat injusta. He entrenat tota la meva vida per això i he perdut per determinació d’un àrbitre”. Frazer Clarke ha volgut treure ferro a la reacció del seu rival i assegura que “no sé si els cops de cap han estat intencionats. Ell és una bona persona i es convertirà en un campió“.

Més informació

Nou comentari