Món Esport
Bolmaro es queda al Barça tot i haver estat seleccionat en el ‘draft’ de l’NBA
  • CA

Leandro Bolmaro, jove perla del Barça de bàsquet, ha decidit continuar al club blaugrana tot i ser seleccionat pels New York Knicks –que després l’han traspassat a Minnesota Timberwolves– en la posició 23 del draft de l’NBA. El jugador argentí, de només 20 anys, tenia l’oportunitat de pagar la clàusula de sortida que contempla el seu contracte amb l’entitat culer i fer les maletes cap a la millor lliga del món, però ha decidit quedar-se al Palau Blaugrana com a mínim fins al final d’aquesta temporada.

“Hola, culers. He decidit quedar-me a Barcelona després d’haver-ho parlat amb el meu agent i la meva família. Aquest serà un gran any. Força Barça!”, ha estat el missatge que Bolmaro ha enviat als afeccionats a través del compte oficial de Twitter del club blaugrana. L’escorta, que la matinada d’aquest dijous s’ha convertit en l’argentí que ha estat escollit en una posició més elevada de la història del draft de l’NBA, ha decidit ajornar el seu salt als Estats Units.

D’aquesta forma, Sarunas Jasikevicius podrà seguir comptant amb un efectiu que està disputant una mitjana de gairebé 14 minuts per partit a la Lliga Endesa. Els números de Bolmaro –4,2 punts i dues assistències de mitjana– no estan sent excelsos, però el Barça confia molt en el potencial d’un jugador que té molt marge de creixement i millora.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa