Món Esport
Bojan és convocat per jugar amb la selecció espanyola com a substitut del lesionat Torres
  • CA

El jove davanter barcelonista Bojan Krkic, que inicialment havia estat convocat per a la sub’21, ha substituït al lesionat Fernando Torres, del Liverpool, en la concentració de la selecció absoluta d’Espanya per als partits contra Bòsnia i Armènia, de classificació mundialista.

Davant la baixa de Fernando Torres, el seleccionador espanyol Vicente Del Bosque ha convocat a Bojan per a l’absoluta, que s’enfrontarà a Múrcia a Bòsnia (6 de setembre) i a Albacete a Armènia (10 setembre). Serà l’oportunitat perquè Bojan pugui debutar amb la selecció absoluta, doncs en les dues convocatòries precedents en que va estar no va actuar un sol minut.

D’altra banda, el Barça ha arribat a un acord amb el Juventus de Torí per al traspàs del mitja punta gallec Iago Falqué, del filial blaugrana, que ha signat un contracte per quatre temporades. L’internacional sub-19 espanyol ha arribat avui a Torí per passar la revisió mèdica amb el seu nou equip i s’ha mostrat “molt feliç d’entrar a formar part d’un club de tant prestigi” i amb “la idea de compartir equip amb jugadors tan grans”.
Falqué no tenia un lloc fix en el Barcelona Atlètic de Luis Enrique ni comptava per a Pep Guardiola en el primer equip.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa