Boí Taüll, reconeguda com la millor estació d’esquí de l’Estat de l’any

L’estació de Boí Taüll (Alta Ribagorça) ha estat reconeguda, per tercer any consecutiu, com la millor estació d’esquí de l’Estat, a l’edició 2020 dels premis World Ski Awards. Aquests guardons, que s’entreguen a estacions d’esquí i hotels des de l’any 2013, els promou l’organització internacional World Travel Awards que, des del 1993, organitza aquesta i altres entregues de premis a l’excel·lència en el sector del turisme. L’elecció de les estacions guardonades es realitza mitjançant una votació popular que es promou entre els aficionats a l’esquí i professionals del sector turístic dels viatges de neu.

Ricard Font, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ha destacat que aquest reconeixement és fruit del treball intens de l’equip directiu i tècnic de l’estació. Pel que fa a la direcció del complex ha agraït la fidelitat dels usuaris que han emès el seu vot favorable a la candidatura de l’estació. Font ha destacat el reconeixement internacional de Boí Taüll i ha dit que aquest premi la situa com a destí hivernal de referència.

Boí Taüll encara ara la temporada 2020-2021, la primera dins de l’estructura de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb una ferma aposta per la digitalització. Seguint la línia de la resta d’estacions de muntanya d’FGC, Boí Taüll incorpora el nou sistema automàtic d’accés a les instal·lacions a través de màquines check-in per a la recollida dels forfets. A banda, s’activa un nou sistema de comandes per la restauració a través del mòbil, que permet realitzar reserves sense necessitat de fer cues i una vegada la comanda està tramitada, es recull al punt de recollida.

Un dels atractius de Boí Taüll són els excel·lents forapistes de què disposa per practicar esquí de muntanya en zones properes a l’estació, amb cims superiors als 2.500 metres.Més notícies

Mascherano desmenteix haver rebutjat una oferta del Barça per substituir Piqué

L'exfutbolista argentí nega una informació d’Eduardo Inda

La gran oferta que el Manchester City hauria fet a Messi

Segons el The Times, el club anglès està preparant un contracte de deu anys per a l’argentí

Nou comentari