Món Esport
Belmonte: “És la recompensa a tota la meva vida”
  • CA

 

La nedadora catalana Mireia Belmonte, flamant campiona olímpica en la prova de 200 metres papallona, ha subratllat que “guanyar la medalla d’or és el màxim que es pot aconseguir”, una “recompensa” que porta perseguint tota la vida i que l’ha deixat “en estat de xoc” després d’aconseguir el major èxit de la seva carrera en els Jocs de Rio.

 

“Només puc donar les gràcies a la meva família, al meu entrenador, a tota la gent que està amb mi cada dia, és part de tots. Estar en uns Jocs ja suposa molta feina i guanyar la medalla d’or és el màxim que es pot aconseguir. Encara no m’ho crec, estic en estat de xoc”, ha valorat Belmonte res més guanyar l’or en declaracions a TVE. “És la recompensa a tota la meva vida perquè la meva vida és nedar”, ha afegit després a la zona mixta a la cadena Cope.

 

Ha repassat els últims quatre anys de preparació, i ha explicat que es passen “dies bons i dies no tan bons”, però que “al final treballant amb l’objectiu en ment arriba la recompensa”. “Sempre cal treballar, mai cal rendir-se i al final aconsegueixes el que vols”, ha apuntat al costat de la piscina olímpica, conscient que haurà de tornar a nedar aquest dijous per disputar les eliminatòries de 800 lliures.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa