Belen Esteban: “Los catalanes sois seis millones de burros”

Una col•laboradora de Telecinco insulta els catalans i el presentador del programa demana a Karmele Marchante que demani disculpes per demanar l'oficialitat de les seleccions

La col•laboradora del programa de Telecinco Sálvame, Belen Esteban, va assegurar divendres en un debat sobre les campanyes a favor del reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes que “Los catalanes sois seis millones de burros”, frase que va ser aplaudida pel públic del plató.

Després d’aquestes paraules, Estaban, que s’enfrontava verbalment a Karmele Marchante, reconeguda fan de Josep Lluís Carod-Rovira, va ser rebre el suport de la cadena, que ha donat suport a manifestos a favor del castellà.

El presentador del programa, el badaloní Jorge Javier Vázquez, va demanar a Marchante que es disculpés per dir que “els sis milions de catalans volen la selecció catalana” i es mostrés favorable a la independència de Catalunya.

No puc tolerar, Karmele, que t’apropiïs de la veu de sis milions de catalans que viuen a Catalunya. La meva família és catalana i forma part d’aquest sis milions, i no volen la selecció catalana. Has de demanar perdó”, va sentenciar el presentador.

Nou comentari