Món Esport
Beitar Jerusalem o Wisla Cracovia rivals del Barça a la prèvia de la Lliga de Campions
  • CA

Ja s’ha realitzat el sorteig que ha de determinar el rival del F.C. Barcelona en la fase prèvia de la Lliga de Campions. Els homes de Josep Guardiola s’enfrontaran al guanyador del duel entre el Beitar Jerusalem d’Israel i el Wisla Cracòvia polonès, en la tercera i última ronda de la Lliga de Campions, que es disputarà el 12 i 13 d’agost l’anada i el 26 i 27 la tornada.

El Barça ja va eliminar al conjunt polonès en la prèvia de la temporada 2001-02. En aquella ocasió, amb Carles Rexach d’entrenador, l’equip blaugrana va disputar el partit d’anada a l’estadi del Wisla, on va guanyar per 3-4 amb tres gols de Rivaldo i un de Kluivert.

En el partit de tornada, l’equip català va derrotar el conjunt polonès per la mínima, 1-0, gràcies a un gol de Luis Enrique. Després de la seva classificació per a la fase de grups, el Barcelona va completar una bona Lliga de Campions, en què va arribar a les semifinals, on va ser eliminat pel Reial Madrid.

Els dos partits de la fase prèvia de la temporada 2001-02 són els únics que el Barcelona ha jugat davant el Wisla de Cracòvia, actual campió de la Lliga polonesa. En canvi, el Barcelona mai no s’ha enfrontat al Beitar de Jerusalem, el seu un altre possible rival, també campió de l’última edició de la lliga d’Israel.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa