Les plantilles de bàsquet i futbol sala del Barça passen els tests de coronavirus

Els jugadors de les seccions blaugrana se sotmeten a les proves mèdiques prèvies al retorn a l'activitat

Les seccions del Barça també inicien el seu camí cap a la “nova normalitat”. Una setmana després que ho fes el primer equip de futbol, els conjunts de bàsquet i de futbol sala del club blaugrana han passat aquest dilluns els tests de coronavirus previs a la represa de l’activitat. Ho han fet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper: primer ha estat el torn de l’equip de Pesic, els jugadors del qual han fet acte de presència a partir de dos quarts de nou, mentre que els d’Andreu Plaza ho han fet després.

“Jugadors i tècnics han anat directament del seu cotxe particular al centre mèdic de la Ciutat Esportiva, on han passat els exàmens mèdics, i després se’ls ha facilitat una bossa biodegradable especial, tal com marquen els protocols, amb la roba necessària per quan hagin de tornar als entrenaments”, ha informat el club blaugrana a través d’un comunicat.

Cal recordar que la Lliga Endesa de bàsquet es decidirà mitjançant una fase final de 12 equips que es disputarà en una seu única, mentre que la Lliga Nacional de Futbol Sala coneixerà el seu campió després d’un play-off exprés en el qual el Barça, segon classificat, s’enfrontarà amb el Llevant, setè, en la primera ronda. En principi, les eliminatòries es disputaran a partit únic i no hi haurà ni pròrroga ni penals: en cas d’empat, el passi a la següent ronda se l’endurà el que millor rècord tingui de la fase regular.

Més informació

Nou comentari