Món Esport
El bàsquet català brilla a Europa
  • CA

Nova gran jornada per al bàsquet català a Europa. Tant el Bàsquet Manresa, com el Club Joventut de Badalona, com el Futbol Club Barcelona han guanyat els seus partits a les respectives competicions continentals i tots ells amb molta solvència. Destaca sobretot la gran pallissa que els blaugranes han etzibat al Baskonia, amb un Nikola Mirotic brillant, de la mateixa manera que els del Bages també han sumat una victòria molt important que els assegura la classificació per a la pròxima ronda.

Manresa 88 – 69 Pinar Karsiyaka

El Manresa ha guanyat el quart partit dels quatre que ha disputat a la Basketball Champions League. Els de Pedro Martínez han dominat el duel contra el Pinar Karsiyaka turc des del primer minut, però no ha estat fins al darrer quart que ha arribat la sentència. Amb aquest triomf, els del Bages ja estan classificats per a la pròxima ronda i, molt probablement, ho faran sense haver de disputar un play-in previ. Ismael Bako ha estat el jugador més destacat del partit, amb 20 punts i 36 de valoració.

Penya 76 – Ankara 67

La Penya també ha jugat de local contra un conjunt turc i també ha guanyat. Val a dir que els de Carles Duran han estat especialment eficients al primer període i a partir d’aquí s’han dedicat a gestionar l’avantatge aconseguit. Joel Parra i Ante Tomic han estat excelsos, amb 22 punts de valoració per a cadascun, mentre que també ha estat important l’aportació ofensiva de Pau Ribas i de Vladimir Brodziansky. El Joventut de Badalona és el segon classificat del Grup A de l’Eurocup.

Barça 93 – 67 Baskonia

Partit espectacular dels blaugranes, que no han donat cap oportunitat a un Baskonia que ja arribava molt tocat. Els de Sarunas Jasikevicius han marcat el ritme des d’un primer quart brutal i no han afluixat fins al darrer període, quedant-se a prop de signar la victòria més contundent sobre el conjunt basc en la seva història europea. Nikola Mirotic ha aconseguit uns números de rècord, amb un impressionant 37 de valoració amb 18 minuts, que suposa el seu millor registre a Europa. El Barça continua sent el segon de l’Eurolliga, amb una derrota més que l’Armani de Milà.



Més notícies
Xavi, en arxiu | Europa Press
La llista d’extrems que Xavi demana per al mercat d’hivern
Notícia: La llista d’extrems que Xavi demana per al mercat d’hivern
Comparteix
Aquesta demarcació serà molt important per al Barça a partir d'ara
Xavi Hernández, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi incorpora una nova mesura al vestidor del Barça
Notícia: Xavi incorpora una nova mesura al vestidor del Barça
Comparteix
El nou tècnic blaugrana recuperarà el pesatge dels futbolistes abans de cada entrenament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa