Món Esport
Doble triomf agònic català a Europa
  • CA

El bàsquet català continua imparable a Europa. Tant el Barça com el Manresa han guanyat els seus respectius partits i es mantenen imbatuts a l’Eurolliga i a la Basketball Champions League. Els blaugranes han sumat la tercera victòria consecutiva al Palau contra l’Olympiacos grec, mentre que els del Bages han assaltat la pista de l’Hapoel de Jerusalem. Ara bé, tots dos partits s’han resolt als minuts finals i la balança es podria haver decantat per a qualsevol. Afortunadament, en ambdós casos la sort ha somrigut als catalans.

Barça 79 – 78 Olympiacos

El Barça ha rebut un rival dirigit per un vell conegut al Palau Blaugrana: Giorgios Bartzokas. Els grecs han començat el partit amb un clar domini, portant la batuta del joc, i el primer període no ha tingut color. Els de Sarunas Jasikevicius han començat a reaccionar quan han vist que els d’Atenes es podien escapar a més de deu punts i han mantingut el pols al rival abans del descans. A partir de la segona part s’ha iniciat la remuntada culer, amb un tercer quart en el qual han aconseguit donar la volta al marcador. Tanmateix, els grecs s’han refet al darrer període i s’han posat per davant quan faltaven segons per acabar el duel. Amb empenta de capità, Pierre Oriola ha capturat un rebot ofensiu decisiu i ha rebut una falta per anotar després els dos punts i portar el partit a la pròrroga. Al temps afegit, el Barça ha guanyat el cara o creu. Nikola Mirotic continua en forma i ha estat el millor dels blaugranes, amb 22 punts anotats i 24 de valoració. Nick Calathes també ha fet un partidàs i ha fregat números de triple figura.

Jerusalem 68 – 73 Manresa

Partit molt seriós del Manresa a terres israelianes. El rival, carregat de jugadors americans, ha plantejat una missió complicada als del Bages, la qual han superat amb nota. Tot el partit s’ha mogut amb diferències mínimes al marcador, però els de Pedro Martínez han sabut patir millor que el Jerusalem i als instants finals s’han acabat imposant gràcies al lideratge de Guillem Jou. Sylvain Francisco ha estat el millor dels catalans amb 23 punts anotats i 20 de valoració.



Més notícies
Un àrbitre italià assenyala una acció antireglamentària | Europa Press
El fora de joc patirà un canvi revolucionari
Notícia: El fora de joc patirà un canvi revolucionari
Comparteix
El cap de Desenvolupament de la FIFA, Arsène Wenger, ha anunciat que serà a partir de l'any vinent
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | FC Barcelona
Bartomeu nega que el Barça es trobi en una situació tan dramàtica
Notícia: Bartomeu nega que el Barça es trobi en una situació tan dramàtica
Comparteix
L'expresident prepara una resposta a la presentació dels resultats de la 'due diligence'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa