Món Esport
Bartomeu sobre el carrer Johan Cruyff: “Hi va haver una errada de comunicació”
  • CA

El president del Barça no s’ha excusat quan ha estat preguntat per la manca de representació del club a la inauguració del Carrer Johan Cruyff a Vallfogona de Riucorb. Bartomeu ha admès que “hi va haver un error de comunicació” i ha lamentat no haver assistit a l’acte. “El vicepresident Jordi Cardoner hi estava convidat, però era a Nova York en la inauguració de la seu de l’entiat”, ha manifestat el president en la presentació de l’acord entre FCB Universitas -el projecte d’estudis i investigació del club- i l’Institut Johan Cruyff, amb el qual l’entitat blaugrana i l’institut fundat per l’exfutbolista holandès s’obliguen a impulsar iniciatives com el FC Barcelona Màster in Football Business by Johan Cruyff Institute, un màster en gestió d’esdeveniments i entitats esportives que començarà el proper mes de maig i que es podrà cursar presencialment i online.

El Barça i el coneixement

 

Jordi Monés, directiu del club i comissionat del FCB Universitas, ha volgut recordar els quatre objectius clau del projecte iniciat aquesta mateixa temporada i que té com a aspecte principal “l’obligació del Barça a ser el número u”. En aquest sentit, Monés ha explicat que “el club s’ha de renovar constantment en coneixement, fer recerca i investigació, disseminar i compartir aquest coneixement i, per últim, participar en la innovació”.

 

“A Cruyff l’obsessionava la preparació”

 

El fill de Johan i també exjugador blaugrana, Jordi Cruyff, ha explicat la motivació del seu pare a iniciar projectes com aquest i signar col·laboracions amb clubs com el Barça. “El meu pare va insistir-hi molt abans de morir. Al seu cap hi tenia quatre o cinc coses per fer i nosaltres ens hem preocupat perquè tot segueixi el camí adequat. El meu pare, que no va acabar el col·legi, sempre va saber que un mal gest o una decisió equivocada de jove hagués canviat la seva vida completament. Sempre va posar molt èmfasi en estar preparat, especialment els esportistes. L’obsessionava aquesta preparació”.

“El meu pare va ser un home pràctic, molt més que teòric, que preferia la comunicació oberta, el debat, parlar i compartir”, ha reconegut Jordi Cruyff, tot i que ha acceptat que el Johan Cruyff Institute s’ha anat adaptant als temps moders i a les filosofies d’ensenyament dels darrers anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa