Món Esport
Bartomeu, nou president del Barça
  • CA

Josep Maria Bartomeu serà el nou president del Barça amb 25.823 vots (54,63%). Joan Laporta suma 15.615 vots (33,03%). Més allunyats queden Agustí Benedito (3.386 vots, un 7,16% del total) i Toni Freixa (1.750 vots, un 3,70% del total).

Després de saber els resultats, Bartomeu ha promès “suar la samarreta com han fet Puyol, Xavi, Abidal o Messi”, per mantenir a dalt de tot l’entitat blaugrana. El nou president del Barça ha començant donant les gràcies a tots els socis, “als quals han votat i els que no han pogut venir”, i ha qualificat la jornada de “perfecta”, perquè “hem demostrat que no només a la gespa som el millor club del món”.

Bartomeu també ha tingut un record per als altres candidats i precandidatos a aquestes eleccions: “Algunes de les bones idees que tots han exposat durant aquest últim mes seran útils per millorar el Barça, perquè tot el que és bo pel Barça ens interessa i ho farem nostre”.

El màxim mandatari de l’entitat blaugrana s’ha marcat com a objectiu en aquesta nova etapa al capdavant del club “seguir creixent i seguir guanyant” i ha explicat les premisses per aconseguir-ho. “Ho aconseguirem si dotem a Luis Enrique i als tècnics dels millors jugadors i les millors condicions i treballem La Masia de manera efectiva per seguir traient jugadors de casa”, ha apuntat.

Menys participació que el 2010

La participació a les 21h, segons ha informat el Barça, ha estat de 47.270 socis, el 43,12% del cens. L’any 2010, a aquesta hora, va ser del 44,62% (52.953 vots). Durant les primeres quatre hores de la jornada electoral, la participació ha superat àmpliament l’afluència de les eleccions del 2010, 2003 i 2000. Tot i això, la participació a les 17h ha fet un gir i s’ha situat per sota dels darrers comicis.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa