Món Esport
Bartomeu abraça Qatar i Laporta assegura que Unicef pot donar més diners
  • CA

Sense contemplacions, Josep Maria Bartomeu ha abraçat Qatar i ha arribat a dir que aquesta marca tan controvertida “no genera mala imatge” al Barça. Joan Laporta ha replicat que si ell és ecollit president Qatar passarà a millor vida i que Unicef tornarà al pit de la samarreta. “Us heu venut el patrimoni més important de l’entitat, que és allò que portem a la camiseta”, ha incidit l’exmandatari blaugrana, que ha assegurat que amb Unicef davant es pot treure més rendiment econòmic indirectament que no pas amb Qatar.

En un debat a TV3 presidit pel ‘fair play’, amb pocs moments de tensió important, Bartomeu i Laporta s’han acusat mútuament sense que la sang arribés al riu. No és que Agustí Benedito i Toni Freixa actuessin de comparses, però la clara avantatge dels dos primers candidats ha deixat en un lloc secundari les dues altres llistes. Els punts calents de l’enfrontament dialèctic s’han produït amb Qatar i amb l’acció de responsabilitat. En aquest punt, és on els ànims s’han encès més. Laporta ha assegurat que encara que Rosell i Bartomeu hagin fet les coses malament en el fitxatge de Neymar “no interpondré cap acció contra ells”.

Bartomeu, de més a menys, i Laporta al contrari, s’han posicionat amb un estil ben diferent. Per exemple, en l’àmbit esportiu, l’expresident ha indicat que la Masia està desvallestada i Bartomeu ha contestat que no és així i que durant els 5 anys de mandat han pujat 14 jugadors al primer equip, tot i que la majoria no s’hagin consolidat. Laporta ha comentat que si els socis li donen la confiança el fitxatge de Pogba estarà en les millors mans “perquè conec Milo Raiola, que és la clau”. Bartomeu s’ha penjat la medalla de Turan, al qual avui Luis Enrique ha donat la benvinguda.

Sobre l’Espai Barça, Laporta ha estat molt crític i ha recordat que ell tenia pactat amb totes les parts el Nou Camp Nou i que el que proposa Bartomeu encara no té consens. Benedito i Freixa s’han mantingut al marge del cos a caos entre Bartomeu i Laporta, però han aportat les seves propostes. Tots dos han estat d’acord en retirar l’acció de responsabilitat, tot i que aquest últim hi va votar a favor a l’assemblea del 2010, i en retornar al model de la Masia i no al de “Florentino Pérez”. Aquí Laporta també hi ha estat d’acord.

Podeu repassar aquí el minut a minut del debat



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa