Joan Barreda és el nou líder del Dakar en la categoria de motos. El pilot valencià ha guanyat la segona etapa del ral·li més dur del món, una jornada de 457 km entre Bisha i Wadi ad-Dawasir en la qual Carlos Sainz, en cotxes, ha cedit el primer lloc de la classificació general.

Barreda, que aquest diumenge va perdre més de 15 minuts, ha pres el lideratge del Dakar a l’australià Toby Price després de dominar la segona etapa de principi a fi. S’ha imposat a Ricky Brabec i Pablo Quintanilla, els dos altres pilots més ràpids del dia, amb un marge de 3:55 i 6:02, respectivament. El valencià, d’aquesta forma, ha aconseguit la seva 25a victòria en un tram especial de la competició.

Per la seva banda, Nasser Al-Attiyah ha guanyat en cotxes i també s’ha col·locat a la primera posició de la general. S’ha imposat amb una diferència de 2 minuts i 35 segons sobre Stéphane Peterhansel i de 7 minuts respecte a Carlos Sainz. El madrileny ha patit problemes de potència en el seu motor i també ha comès un error de navegació.Nou comentari

Comparteix