Els jugadors del Barça han començat la celebració del títol de lliga amb els aficionats aquest divendres al vespre a bord de l’autobús descapotable que els durà per alguns carrers propers al Camp Nou. La rua ha sortit de l’estadi amb molta puntualitat, a les 19.32 hores, i recorrerà un total de cinc quilòmetres.

Comença pel carrer Arístides Mallol i seguint pel carrer Riera Blanca, Avinguda Madrid i el Carrer Berlín per, posteriorment, pujar pel carrer Entença i tornar cap al Camp Nou per la Travessera de les Corts. La festa acabarà a l’estadi, on l’equip arribarà cap a dos quarts de deu de la nit, quan està previst que entri per la porta 17 i accedeixi a la gespa per saludar els aficionats. Per la seva banda, el Camp Nou obrirà les portes a les sis de la tarda i es tancaran quan s’hagi completat l’aforament.

Mentre duri el recorregut pels carrers de Barcelona, la rua comptarà amb un dispositiu especial dels agents de la Guàrdia Urbana, juntament amb Mossos d’Esquadra. Es faran els corresponents talls de trànsit en el recorregut per minimitzar els efectes en la circulació i garantir la mobilitat general a la ciutat. En el dispositiu hi participarà la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona.En previsió de les afectacions de trànsit, es recomana a tots els ciutadans que facin servir el transport públic per desplaçar-se, i preferentment el metro.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa