Món Esport
El Barcelona Open, cancel·lat pel coronavirus: sis setmanes sense tennis

L‘ATP ha anunciat aquest dijous la suspensió del seu circuit professional durant sis setmanes “a causa de l’augment dels problemes de salut i seguretat pel brot global” del coronavirus, per la qual cosa no se celebrarà cap torneig fins al pròxim 27 d’abril, mesura que afecta el Barcelona Open Banc Sabadell, que s’havia de disputar del 20 al 26 d’abril.

“L’edició 2020 del Barcelona Open Banc Sabadell es veurà afectada per aquesta mesura i en conseqüència no se celebrarà. L’organització del torneig, que està en contacte permanent amb l’ATP i amb les autoritats competents, desitja mostrar la seva preocupació per la crisi sanitària i se solidaritza amb les mesures preventives, la prioritat de les quals és la protecció de la salut d’afeccionats, jugadors, periodistes i la societat en general”, ha comunicat el torneig barceloní.

El Godó ha informat que “en el moment que es restableixi la normalitat començarà a treballar immediatament amb els seus col·laboradors i amb l’ATP amb la confiança de celebrar la millor edició del 2021 possible” i que “es reemborsarà el valor” de les entrades a aquelles persones que el sol·licitin “o se substituiran per entrades del torneig del 2021, respectant en tot moment la ubicació de la reserva”.

Al costat del torneig barceloní, dins de la gira de terra batuda, els altres esdeveniments afectats són els Masters 1.000 de Miami i Montercarlo, i els tornejos de Houston, el Marroc i Budapest. “Aquesta suspensió de sis setmanes es produeix després que l’Organització Mundial de la Salut declarés aquest dimecres que el Covid-19 és una pandèmia global i de la restricció anunciada pels Estats Units durant els pròxims 30 dies en els vols amb 26 països d’Europa. La suspensió arriba després de nombroses ordres de restriccions de governs locals, prohibicions o cancel·lacions de reunions o esdeveniments públics”, ha apuntat l’associació.

L’ATP ha indicat que ha estat “supervisant de ben a prop la ràpida evolució de la situació relacionada amb el coronavirus, assessorada per experts mèdics i assessors de viatge, així com consultant amb les autoritats locals, i revisarà contínuament la viabilitat dels esdeveniments que segueixen en el calendari“.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa