Món Esport
Barcelona dóna suport a la candidatura olímpica de Madrid
  • CA

El ple de l’Ajuntament de Barcelona ha manifestat avui suport “per unanimitat” a la candidatura de Madrid com a organitzadora dels Jocs Olímpics 2016. A més, la capital catalana, com a amfitriona dels Jocs de l’any 1992, ha ofert la seva “experiència” a la ciutat capitanejada pel popular Alberto Ruiz-Gallardón.

De fet, ha estat el president del grup municipal del PP, Alberto Fernández Diaz, qui ha presentat en el ple d’avui la Declaració Institucional sobre aquest tema, la qual ha rebut el suport unànime de tots els grups amb representació municipal (PSC, CiU, ERC, PPC i ICV).

“Com que Barcelona va ser ciutat olímpica el 1992, pot donar la seva experiència i suport a la candidatura de Madrid i contribuir així a la consecució d’aquest important hit“, ha dit Fernández Diaz. I ha recordat que la capital catalana també podria beneficiar-se d’aquest esdeveniment com a sub-seu de les competicions de futbol, la qual cosa “ens dóna un protagonisme i una responsabilitat específica”, segons el popular.

En aquests moments, després que el 4 de juny del 2008 el Comitè Olímpic Internacional designés Madrid com a finalista per acollir els Jocs i de rebre dels observadors d’aquest organisme, el pròxim examen que haurà de passar la capital espanyola serà el 17 de juny a la ciutat suïssa de Lausana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa