Món Esport
Barcelona albergarà els Mundials de Natació del 2013

La Federació Internacional de Natació (FINA) ha escollit per unanimitat la ciutat de Barcelona com la seu dels Mundials de l’any 2013. La capital catalana tornarà a acollir els millors nedadors del món deu anys després dels darrers mundials de l’any 2003. Barcelona, Hamburg, Moscou, Sydney i Seul integraven la llista de ciutats candidates a substituir Dubai, assignada inicialment com a seu dels propers mundials però que s’ha retirat al·legant dificultats econòmiques derivades de la crisi.

La candidatura barcelonina compta amb el suport de l’ajuntament de la ciutat, el Consell Superior d’Esports de l’Estat (CSD), la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) i la Federació Catalana de Natació (FCN). La decisió s’ha pres en el preàmbul de la primera Convenció Mundial de Natació, que reuneix 150 països a Punta del Este, a l’Uruguai.

El president de la FCN, Enric Bertrán, ha destacat, a través d’un comunicat, que és “un honor poder formar part de nou de la història de la natació mundial’ i ha agraït la ‘confiança’ dipositada en Barcelona. “Des d’ara mateix, la Federació Catalana de Natació es posarà a treballar per poder oferir tota la col·laboració en l’organització i l’èxit d’aquest esdeveniment”, ha afegit.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa