El Barça es retroba amb la victòria a Europa gràcies a un últim quart impecable (87-71)

El Barça manté, una jornada més, el lideratge de l’Eurolliga. El conjunt blaugrana ha fet uns últims sis minuts espectaculars per evitar que l’Armani Milà s’emportés la victòria del Palau Blaugrana. Nikola Mirotic i Cory Higgins, amb 19 i 16 punts respectivament, han estat els màxims anotadors culers en un partit que ha permès als de Saras Jasikevicius arribar a la desena de triomfs a Europa.

Un parcial d’11-0 a favor de l’equip local ha presagiat una nit tranquil·la, però no ha estat així ni de bon tros. L’Armani Milà ha reaccionat molt bé i han aconseguit capgirar al marcador al ritme de l’exblaugrana Delaney –que ha acabat amb 23 punts– i Micov (39-43). El Barça tampoc no s’ha deixat anar quan les coses no li han anat bé i l’enfrontament ha arribat al darrer quart molt igualat (60-61).

Els de Jasikevicius han començat l’últim període sense anotar durant una bona estona, però després han fet uns últims minuts espectacular que han decantat la balança a favor seu. Dos triples seguits de Higgins i un de Calathes han catapultat els culers, que han acabat aconseguint un triomf voluminós (87-71) gràcies al qual s’han mantingut al capdavant de la classificació de la fase regular de l’Eurolliga.