El Barça presenta una queixa contra el metge del Madrid i l’Eurolliga obre un expedient disciplinari

El Barça no s’ha quedat de braços plegats davant les paraules del metge del Reial Madrid durant l’arenga prèvia al triomf blanc en el Clàssic d’Eurolliga. Malgrat que el membre de l’equip madrileny s’ha disculpat a través de les xarxes socials, el club blaugrana ha emès un comunicat en el qual ha lamentat i rebutjat els fets, “que fomenten l’odi i són desafortunats, sobretot tenint en compte que el partit “es va disputar sota la normalitat esportiva més estricta”, i ha instat l’Eurolliga a “prendre les mesures que cregui oportunes respecte a aquesta qüestió”.

Aquest ha estat el comunicat del Barça: “El Barça lamenta les expressions utilitzades pel doctor del primer equip de bàsquet del Reial Madrid en els minuts previs a la disputa d’un Clàssic, en aquest cas d’Eurolliga, que es va disputar sota la més estricta normalitat esportiva. Aquest tipus d’expressions desafortunades no fan més que fomentar l’odi, fet que rebutgem completament. El Barça deixarà en mans de l’Eurolliga les mesures que cregui oportunes a prendre respecte a aquesta qüestió i espera que no es torni a repetir una situació com aquesta en la que es falta clarament al respecte a un grup de jugadors, tècnics i staff”.

Segons ha informat RAC1, després de la queixa formal del Barça l’Eurolliga ha obert un expedient diciplinari al metge del Madrid arran dels fets ocorreguts. Caldrà veure quines conseqüències tenen aquests fets per al club blanc i al seu treballador, que han generat molt rebombori i crítiques a les xarxes socials. L’entitat que presideix Florentino Pérez disposa de 48 hores per presentar al·legacions i, posteriorment, la competició decidirà si imposa una sanció econòmica o una suspensió de partits.Més notícies

VÍDEO | L’arenga insultant i vergonyosa del Madrid contra el Barça abans del Clàssic

Abans de trepitjar la pista del WiZink Center, el metge del club blanc va catalogar el Barça com a "la colla més gran de rates de l'Eurolliga"

El metge del Madrid es disculpa per qualificar el Barça de “colla de rates”

Miguel Ángel López emet un comunicat a través de les xarxes socials en què manifesta “el meu penediment i vergonya pel que va succeir”

Nou comentari