Món Esport
El resum de la jornada ACB dels equips catalans
  • CA

La segona jornada de la Lliga ACB ha acabat amb més notícies negatives que positives per als equips catalans. El Barça ha guanyat i ha deixat bones sensacions, però el Manresa ha estat apallissat i la Penya ha perdut en una pista en la qual estava obligada a guanyar.

Gran Canària 64 – 82 Barça

El Barça de Sarunas Jasikevicius ha aconseguit la primera victòria convincent de la temporada, que ha servit per oblidar les derrotes de la pretemporada que tant havien fet emprenyar el tècnic lituà. Els blaugranes, per primer cop, han pogut completar un duel sencer convincent, sense deixar-se remuntar en cap moment. Però la notícia encara més positiva per als culers és que el montenegrí Nikola Mirotic ha tornat a exhibir el nivell del començament de la temporada passada i ha acabat el xoc amb un 36 de valoració que l’ha convertit en l’MVP de la jornada. Això s’ha traduït en 14 punts i 16 rebots.

Manresa 69 – 89 València

Derrota molt contundent del Bàsquet Manresa al Nou Congost davant el València Bàsquet. Malgrat que era un rival complicat i que els del Bages no estaven obligats a guanyar el duel, el marcador final, amb vint punts de diferència entre ambdós conjunts, és dolorós. Els valencians han dominat el partit des del primer moment, amb un quart inicial en el qual ja han marxat de cinc punts i a partir d’aquest moment han anat ampliant l’avantatge període a període. Sylvain Francisco ha tornat a ser el millor dels manresans, amb 15 punts i 22 de valoració. Els del Bages han perdut els dos enfrontaments que han disputat de Lliga.

Obradoiro 93 – 91 Penya

El Club Joventut de Badalona ha perdut a la pista de l’Obradoiro per un ajustadíssim 93-91. Ha estat un partit on han brillat molt més els atacs que les defenses i en aquesta bogeria d’anotació s’han acabat imposant els locals. Entre els dos equips, fins a nou jugadors han acabat per sobre dels deu punts. A la Penya han destacat, sobretot, Brandon Paul, Ante Tomic i Vladimir Brodziansky, que s’enfrontava al seu exequip. Si els badalonins volen acabar la temporada a la part alta de la taula, partits com aquest, a la pista de l’Obradoiro, haurien de ser victòries que no se’ls haurien d’escapar. Ara tindran la dura tasca d’enfrontar-se al Baskonia.



Més notícies
Robert Martínez, seleccionador belga | Europa Press
Robert Martínez ja hauria comunicat que entrenarà el Barça
Notícia: Robert Martínez ja hauria comunicat que entrenarà el Barça
Comparteix
El diari Goal avança que el seleccionador belga és el favorit de Joan Laporta
Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman no serà destituït de forma imminent
Notícia: Koeman no serà destituït de forma imminent
Comparteix
El tècnic blaugrana encara tindrà crèdit fins a la pròxima jornada com a mínim

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa