Món Esport
El Barça es treu l’espina i segueix intractable aquest 2021 (62-80)
  • CA

La Penya i el Barça han reprès la Lliga ACB després de la disputa de la Copa del Rei fa dues setmanes. Els blaugrana buscaven treure’s el mal sabor de boca després de la derrota de divendres passat davant l’ASVEL, i ho han fet posant la directa ja des del primer quart.

En aquest període, els blaugrana han anotat el 66.7% dels tirs de camp que, juntament amb una defensa molt dura, han condemnat ja d’entrada una voluntariosa Penya (12-23). En el segon quart, la dinàmica ha seguit exactament igual. Un Barça amb un atac molt fluïd i molt efectiu ha continuat amb la dinàmica i s’ha arribat a posar 16-32. Liderats per Abrines, els de Sarunas han tancat la primera part amb un 32-45.

La segona part ha seguit la mateixa dinàmica, però amb un Mirotic molt inspirat el Barça ha seguit obrint marge de punts sobre la Penya amb un parcial de 0-10, per acabar tancant amb el quart amb un 44-66 a favor. L’últim quart ha estat un pur tràmit per part dels dos equips i el Barça s’ha embutxacat una victòria molt còmode a l’Olímpic de Badalona (62-80).



Més notícies
Copa del món a Val di Fassa | Europa Press
Esgarrifosa caiguda durant la celebració de la Copa del Món d’esquí
Notícia: Esgarrifosa caiguda durant la celebració de la Copa del Món d’esquí
Comparteix
La noruega Kajsa Vickhoff Lie ha estat evacuada en helicòpter després de la greu caiguda
Toni Freixa, candidat a la presidència del Barça | Fidels al Barça
Freixa encén la campanya
Notícia: Freixa encén la campanya
Comparteix
El candidat titlla "d'escandalosa" la distribució del temps de paraula al debat d'aquesta tarda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa