Món Esport
El Barça estaria a punt d’arribar a un acord amb Pau Gasol
  • CA

El Barça de bàsquet continua planificant la temporada 2020/21. Després de la decepció a la final de la Lliga Endesa, la secretaria blaugrana ha començat a prendre decisions en forma de fitxatges, com per exemple el de Sarunas Jasikevicius com a entrenador, renovacions i baixes de cara al curs vinent. Segons ha informat La Resistencia del Palau, el club culer està a punt d’arribar a un acord amb Pau Gasol perquè torni al Palau Blaugrana.

Les converses, sempre segons la mateixa font i la Cadena SER, que ha confirmat la informació, estan molt avançades després de l’arribada de Jasikevicius, amb qui el pivot de Sant Boi manté una molt bona relació, a la banqueta culer. L’acord es podria tancar per dues temporades i el jugador hauria de renunciar a molt bona part del salari que cobrava a l’NBA abans de lesionar-se, el maig del 2019, el peu esquerre, problemes físics que li han impedit jugar des de llavors.

Als seus 40 anys, Gasol té entre cella i cella jugar els Jocs Olímpics de Tòquio 2021 i, tenint en compte que la temporada vinent de l’NBA començarà molt més tard del previst per culpa del coronavirus, que ha trastocat el calendari de l’edició actual, no veu amb mals ulls l’opció de tornar al Barça, club en què ja va militar entre el 1999 i el 2001, abans de marxar als Estats Units. Caldrà veure, no obstant això, si les negociacions filtrades arriben a bon port i el club blaugrana pot reforçar la seva plantilla amb un efectiu de qualitat contrastada però d’estat físic dubtós.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a juliol 08, 2020 | 17:30
    Ramon juliol 08, 2020 | 17:30
    Doncs s'acabaran de pet les repugnants i bavoses "notícies" espanyoles llepant-lo per botifler arran qualsevol cosa que faci, amb titulars perquè cliquis tipus: "Impossible quererlo más", "El gesto de Pau te va emocionar", "Por cosas como ésta Gasol es el más grande". Ara tot això ja només el Rafel Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa