El Barça no té pietat d’un Manresa molt competitiu (75-84)

Nova victòria del Barça, aquest cop davant del Manresa al Nou Congost (75-84). Els de Pesic, que venien de fer un gran esforç físic el divendres a la pista del Khimki a l’Eurolliga, no han acusat el cansament i s’han endut el triomf. Els del Bages, però, han posat les coses molt difícils al Barça malgrat la gran quantitat de lesions que acumulen entre els seus jugadors i a punt han estat de donar la sorpresa a l’últim quart. Els pivots de l’est d’Europa, Mirotic i Tomic han estat els millors del conjunt blaugrana, amb 21 i 17 punts respectivament, i al Manresa han destacat Toolson, Dulkys i Kravish.

En el primer quart, el Barça ha començat amb força, però els de Pedro Martínez han estat capaços d’aturar les envestides blaugrana amb un marcador de 22-25 final. Delaney ha estat el més destacat del parcial amb tres triples i onze punts. En el segon període, el Barça ha arribat a marxar d’onze punts gràcies a un gran joc interior, però Dulkys ha mantingut el Manresa amb vida i s’ha arribat al descans amb el marcador de 37-41.

En la tornada dels vestidors, els del Bages han continuat amb la mateixa dinàmica del final del segon quart i han arribat a posar l’empat a 52 punts gràcies als punts de Toolson. Altra vegada, el joc interior del Barça ha estat fonamental per agafar una mica de distància abans del darrer quart i encarar-lo amb quatre punts d’avantatge. La sorpresa ha arribat al quart període, quan el Manresa ha posat la por al cos dels de Pesic i ha remuntat el marcador fins a posar-se tres punts per sobre amb un gran esforç coral. A partir d’aquí no han estat capaços d’aguantar l’avantatge i el Barça ha castigat. Delaney, Davis i Mirotic han demostrat el seu enorme talent i han acabat posant el 75-84 final

Gran partit dels homes entrenats per Pedro Martínez que no ha estat suficient per vèncer un Barça que està arrasant per allà on passa com si fos una piconadora. Els de Pesic i el Madrid comparteixen liderat, mentre que el Manresa està en la zona de descens empatat amb el Betis, setzè classificat. Quan les lesions deixin de castigar els del Bages, de ben segur que tindran opcions de recuperar llocs en la classificació, El calendari però, no para, i aquest dimecres s’enfrontaran al Torun polonès en partit de.Champions League, mentre que el Barça visitarà divendres la sempre complicada pista del Panathinaikos grec en jornada d’Eurolliga.