Món Esport
El Barça de futbol sala tanca el 2020 amb un triplet (2-1)
  • CA

En un any que serà recordat eternament pel coronavirus, els integrants del Barça de futbol sala seran dels pocs que tindran alguna cosa a celebrar. El conjunt dirigit per Andreu Plaza tanca el 2020 aixecant la Copa del Rei, el tercer títol de l’any després d’haver guanyat la Copa de la Lliga i la preuadíssima Champions League

Els blaugrana han vençut el Jaén Paraíso Interior a la final, disputada al pavelló Martín Carpena de Màlaga. El partit ha estat trepidant i ha mantingut l’emoció fins al final. De fet, els andalusos s’han avançat al marcador gràcies a un gol de Brandi al minut 14. Tanmateix, a la jugada següent, Esquerdinha ha empatat el duel. Quan passaven vuit minuts de la represa, una altra vegada Esquerdinha, ha marcat el gol decisiu. Ferrao ha pogut ampliar distàncies poca estona més tard, però el seu gol ha estat anul·lat pel VAR. Els darrers minuts han estat de domini andalús, però el Barça ha estat capaç de defensar-se bé i ha acabat guanyant el partit i el títol.

Aquesta és la setena Copa del Rei que guanya el club en aquesta secció. És l’equip que més n’ha aconseguit. En total, és el 18è títol del palmarès de l’entitat, que va iniciar aquest projecte guanyador a partir del 2010. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa