El cas Heurtel comença a veure la llum al final del túnel. El Barça estaria disposat a deixar marxar el base francès al Reial Madrid si aquest renuncia a cobrar la part del sou que li queda per percebre dels pròxims mesos. Amb el clàssic de demà diumenge 27 de desembre al punt de mira, l’equip de Sarunas Jasikevicius continua entrenant-se sense Heurtel. El francès fa treball al marge.

Al Reial Madrid, Pablo Laso no vol sentir a parlar encara del nom de Thomas Heurtel. El seu conjunt també està centrat en el partit contra el Barça i, fins que les negociacions no estiguin més avançades, el club blanc no dirà res al respecte. Cal recordar que l’entitat blaugrana no va permetre que el base francès agafés el vol de tornada a Barcelona des de Turquia després d’assabentar-se que havia negociat amb els merengues d’amagat.Més notícies

Laporta lamenta el conflicte entre el Barça i Heurtel: “No ajuda a la imatge del club”

El precandidat creu que els fets demostren que el club blaugrana “necessita un lideratge fort i imminent”

El comunicat del Barça pel cas Heurtel

El club blaugrana assegura que el base francès “no ha estat desatès en cap cas”, ja que “se li han donat totes les facilitats per poder viatjar i tornar a Barcelona”

Nou comentari