El Barça de bàsquet es retroba amb la victòria a Europa (66-71)

El Barça de bàsquet torna al camí del triomf a Europa amb una victòria molt treballada a la pista del València Basket (66-71). Rolands Smits, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador d’un conjunt blaugrana que s’ha sobreposat a la baixa, per positiu en coronavirus, de la seva estrella, Nikola Mirotic. Nick Calathes, que n’ha anotat 14, també ha fet un pas endavant.

Després d’una primera meitat en què el València ha estat capaç de superar la bona defensa del Barça i marxar al descans al davant al marcador, els de Jasikevicius han remuntat el duel en el tercer quart. La intensitat blaugrana ha frenat qualsevol intent de triomf valencià i l’encert d’Abrines, Calathes i Smits ha encarrilat la victòria visitant a la Fonteta.

En el darrer quart el València ha intentat remuntar, però el Barça no ha tingut cap problema a mantenir l’avantatge i segellar el seu segon triomf de la temporada a l’Eurolliga. El pròxim dijous, al Palau Blaugrana, els culers intentaran donar continuïtat a les bones sensacions davant el Panathinaikos.