El Barça s’emporta el duel català davant el Baxi Manresa (97-89)

El Barça ha arribat al partit buscant mantenir-se estable a la segona posició de lACB, i aprofitar per seguir amb la bona dinàmica mostrada a Gran Canaria. D’altra banda, el Manresa s’ha plantat al partit amb la intenció de fer saltar la sorpresa al Palau i seguir amb la seva lluita per entrar al playoff. I així ha estat.

El Barça ha sortit amb Gasol titular, i acompanyat per Abrines, Higgins, Mirotic i Calathes al cinc inicial. Així i tot, els del Bages no s’han acomplexat i han arribat a posar contra les cordes als blaugranes en els primers minuts. Els de la Ciutat Comtal, liderats pel joc interior de Davies ha aconseguit escurçar les distàncies. De cara al segon quart, els de Saras han apretat el ritme, però sense poder-se distanciar del Manresa (53-51).

El tercer període ha marcat un canvi en el partit. El Barça ha posat la directa gràcies a l’aportació de Gasol i Mirotic, i s’ha distanciat fins aconseguir un 75-59 al marcador. Tot i això, el Manresa no s’ha rendit i ha apretat les dents durant l’últim quart i ha pogut posar-se a 7 punts dels blaugranes. Però l’esforç dels del Bages no ha tingut recompensa i els de Saras, amb més qualitat i galons, s’han emportat la victòria.