El Barça sobreviu a Múrcia (83-87)

El Barça de bàsquet ha aconseguit la quarta victòria consecutiva en remuntar a la pista de l’UCAM Múrcia (83-87). El conjunt blaugrana ha anat per darrere al marcador durant pràcticament tot el partit, però un bon últim quart li ha permès segellar el vuitè triomf en deu jornades a la Lliga Endesa. Nikola Mirotic, amb 20 punts i 11 rebots, ha tornat a erigir-se com al líder de l’equip.

Els culers han aprovat el seu examen exigent al pavelló d’un UCAM Múrcia que tenia moltes ganes d’allunyar-se de les darreres posicions de la taula. Els locals ho han demostrat amb una bona posada en escena que ha posat contra les cordes el Barça, que ha arribat a perdre de 13 punts. Els de Pesic, no obstant això, s’han mantingut amb vida en tot moment i han fet un esprint final per seguir somrient i no abandonar el camí de la victòria.

El conjunt català ha fet un parcial de 10-23 a l’últim quart i han deixat amb un pam de nas els seus rivals, que han estat millors fins que ha arribat l’hora de la veritat. A banda de Mirotic, els altres jugadors blaugrana més destacats han estat Brandon Davies (13 punts), Kyle Kuric (13 punts), Adam Hanga (12 punts) i Ante Tomic (12 punts i 9 rebots). El local Jarell Eddie ha estat el màxim anotador del partit amb 24 punts.