Món Esport
El Barça amplia el contracte de Mirotic fins al 2025
  • CA

Gran notícia per a la secció de bàsquet del Barça. El club blaugrana ha anunciat aquest divendres que ha arribat a un acord amb Nikola Mirotic per ampliar el contracte de l’aler-pivot montenegrí fins al 30 de juny del 2025, és a dir, per a les pròximes cinc temporades. La vinculació de l’estrella de l’equip culer amb l’entitat catalana finalitzava l’estiu del 2022, però la secretaria tècnica ha aconseguit ampliar-la tres temporades més.

“Estic feliç i molt agraït al club per aquesta oportunitat. Sona molt bé el 2025, això vol dir que estaré molts anys vestint aquesta samarreta. Tant de bo que arribin molts èxits, tinc moltes ganes de retornar la confiança sobre la pista”, ha declarat als mitjans del club un Mirotic que la temporada passada va ser nomenat MVP de la Lliga Endesa gràcies als seus 19,5 punts i 5,7 rebots de mitjana i que enguany ha tingut molta influència en els dos triomfs en els dos partits que ha disputat el conjunt de Jasikevicius, davant l’Hereda San Pablo Burgos i l’Unicaja de Màlaga.

L’interior montenegrí ha reconegut que “no va ser fàcil tornar dels Estats Units”, però també que el Barça “m’ha demostrat molta confiança” i que l’afició culer “m’ha donat amor i bona energia”. “Només fa un any que vaig arribar, però sembla que faci molt més temps. Tinc moltes ganes que passin coses bones: que la nostra gent pugui tornar al Palau, que tinguin l’oportunitat de gaudir del nostre bàsquet i també de portar alegries al club. Soc aquí amb un objectiu, el de guanyar títols, i vull triomfar”, ha sentenciat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ceballut a setembre 25, 2020 | 23:59
    Ceballut setembre 25, 2020 | 23:59
    Ha après català aquest xicot, en Mirotic ? Si no és així, expliqueu-li que les persones normals aprenen la llengua del país on viuen i treballen i que el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza cursos presencials i a distància de llengua catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa