Món Esport
Badia deixa “El Barça al descobert”
  • CA

L’excap de comunicació del FC Barcelona, Jordi Badia, ha presentat avui a Barcelona el llibre El Barça al descobert, una obra sobre els moments més crítics de l’era del president Joan Laporta al capdavant del club: la dimissió de Sandro Rosell, el conflicte amb Alejandro Echevarría i la renúncia dels sis membres de la junta directiva després de la moció de censura de juliol de 2008.

Una de les revelacions més sorprenents del llibre és la manca de comunicació entre Badia i l’exvicepresident del club, Sandro Rosell, amb qui l’autor del llibre assegura que “només va tenir una única conversa” perquè el dirigent no va voler i, per això, la relació entre Laporta i Rosell només s’explica des del punt de vista del primer. Ara bé, segons Badia aquesta no va ser la crisi més greu que va viure dins del club.

La polèmica entorn el directiu Alejandro Echevarría, patró de la Fundació Francisco Franco i cunyat de Laporta, va ser més greu. “La crisi Rosell era una lluita pel poder i tothom sabia a quina banda estava cadascú, en canvi la crisi Echevarría era una crisi emocional on s’hi barrejaven qüestions familiars, d’amistat i ideològiques i, per tant, les relacions es van fer molt difícils”.

L’excap de comunicació, malgrat pretén sorprendre amb El Barça al descobert assegura que ha estat “sincer i transparent” i no creu que Laporta “se sorprengui, ni del to, ni del contingut” que s’exposa al llibre.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa