Món Esport
Aymar Navarro i Txema Trull tornen a gravar l’esquiada als Andes
  • CA

 

Escapant de les altes temperatures de l’estiu europeu, l’esquiador aranès Aymar Navarro i el fotógraf gironí Txema Trull han viatjat un any més a l’Amèrica del Sud amb l’objetciu de posar en marxa una nova edició del seu projecte estrella. Sota el títol de South Lines powered by KAYAK, els Andes tornen a ser els protagonistes d’una aventura que els portarà a explorar la imponent serralada austral durant les properes sis setmanes en busca de les millors línies de freeride.

 

A pesar de la baixa del seu company Adrià Millan, que no ha pogut viatjar per una lesió patida a finals de la passada temporada d’hivern, la parella d’esquiadors confia en poder completar l’edició més ambiciosa que s’ha fet fins avui gràcies al suport de KAYAK, el nou title sponsor del projecte. Cal recordar que en les dues primeres edicions, South Lines ha aconseguit sumar més de 3 milions de visualitzacions amb les diferentes peces audiovisuals que s’han publicat.

 

Les localitzacions escollides per a gravar dependran de les condicions que es trobin durant la seva estada a l’Amèrica del Sud, però de ben segur que exploraran noves línes a Xile i l’Argentina, a més d’altres ja conegudes que tan bons dies d’esquí els han ofert en temporades anteriors. Durant els primers dies de gravació, l’Aymar i el Txema estan gaudint d’èpiques jornades d’esquí a Las Cuevas, un petit poble argentí en el qual han pogut obrir diverses línies sota unes dures condicions d’hivern austral. A més de l’enregistrament de South Lines, Aymar Navarro aprofitarà l’estada als Andes per a participar en el The North Face Chilean Freeride Championship, una de les competicions d’esquí fora pista més importants de l’hemisferi sud. La cita, que actualment està en període d’espera, reunirà en el sector de Santa Tere (El Colorado, Chile) a alguns dels millors freeriders del món en una prova que oferirà un gran espectacle.

 

Per altra banda, Txema Trull afronta aquesta nova edidió del projecte treballant per primera vegada amb càmeres Olympus. El fabricant japonès ha entrat a formar part del projecte aportant material professional de la seva gamma OM-D i la Olympus TG-5, una càmera ideada per als reptes més extrems. De moment s’ha fet públic el teaser oficial del projecte, un video amb algunes de les millors imatges de la passada edició de South Lines que serveix d’aperitiu de cara al què ha de venir aquest 2018.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa